Finoteka

Domaća hrana u Vaš dom!

Što je Finoteka?

FINOTEKA.com pomaže malim i velikim trgovcima, otkupljivačima, restoranima, hotelima, voćarnicama i krajnjim potrošačima da u trenu pronađu proizvođače bilo koje domaće hrane. Više od 2000 hrvatskih proizvođača ovdje Vam nudi svoje proizvode!

Pretražujte našu bazu bez ograničenja, kontaktirajte izravno proizvođače i kupujte njihove proizvode!

POSJETI FINOTEKU
Finoteka

Hrvatski ste proizvođač bilo koje hrane i želite da i Vaše proizvode Finoteka nudi
na tržištu? Registriraj se na Finoteka.

REGISTRIRAJ SE

Vizija

Naša je vizija biti centralno mjesto tržišta domaće hrane u obliku baze podataka koja predstavlja neizostavno pomagalo pri svakom traženju informacija o tržišno orijentiranim proizvođačima hrane te o njihovim proizvodima.

Cilj nam je postati subjekt kojeg će većina hrvatskih tržišno orijentiranih proizvođača hrane smatrati neizostavnom karikom u svom poslovanju. Želimo da kad se pomisli na domaću hranu na internetu, da se pomisli na FINOTEKA.com.

Centralno tržište domaće hrane.

Misija

Omogućujemo hrvatskim proizvođačima hrane da izađu iz anonimnosti te efikasno promoviramo njihove proizvode uz pomoć inovativnih internet rješenja. S druge strane s tim istim inovativnim rješenjima omogućujemo kupcima hrane da u trenu pronađu proizvođača određenog prehrambenog proizvoda u svom okruženju.

Na taj način jednoj i drugoj strani smanjujemo njihove transportne i mnoge druge troškove, smanjujemo im utrošak vremena te dokazujemo proizvođačima hrane da ne moraju prevaliti stotine kilometara kako bi njihovi potencijalni kupci znali da postoje.

sirup od koprive
domaći suhomesnati proizvodi
bučine sjemenke